20 344 7402 info@gabriel.hu 7623 Pécs, Viola utca 12.

Adatvédelmi nyilatkozat

Bevezetés

A jelen adatvédelmi nyilatkozat a Gábriel Hűtőbizományi 7632 Pécs, Viola u. 12. ( továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett, a http://www.hutobizomanyi.hu oldalon elérhető portál (továbbiakban: Szolgáltatás) keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat tartalmazza.

A Gábriel Hűtőbizományi mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. Bizonyos szolgáltatások biztosításához azonban szükség van regisztrációra és ily módon a felhasználó azonosítására. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

A személyes adatok felhasználása

A Szolgáltatással összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében az adatkezelő az Üzemeltető. A Szolgáltatás Felhasználóira vonatkozó adatok az Üzemeltető szerverein kerülnek tárolásra. Az Üzemeltető által kezelt személyes adatokat kizárólag az Üzemeltetők ismerhetik meg. A személyes adatok kezelése minden esetben a vonatkozó és mindenkor hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően történik.

Egyéb tudnivalók

Az Üzemeltető a Felhasználók által a Szolgáltatás keretén belül tárolt, elérhetővé- vagy közzétett és küldött információkért mindennemű felelősségét kizárja. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat módosítására. Módosítás esetében a módosított nyilatkozatot elérhetővé teszi a Szolgáltatás nyitóoldalán.

Apróhirdetés

Céges hirdetőink 500Ft + áfa / db díjért vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

A hirdetésfeladást követően, oldalunkon moderálás után olvasható, 30 nap elteltével automatikusan törlődik. Meghosszabbításra, módosításra és törlésre is van lehetősége! Ha a szolgáltatás ideje alatt aktualitását veszti a hirdetés, kérjük inaktiválja a hirdetését!

Az oldal üzemeltetői semminemű felelősséget nem vállalnak és nem vonhatók felelősségre a rendszer használatából adódó bármely más fél illegális tartalmú megnyilvánulásáért, viselkedéséért, bármilyen jogsértéséért beleértve a szellemi tulajdonjogokat is. A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladója a felelős!

Sok sikert kívánunk!